Δανιήλ Μπεναρδούτ - Διευθύνων Σύμβουλος και Μέλος Δ.Σ. (Εκτελεστικό Μέλος)
Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός (BSc, MSc)  από το Technion Institute of Technology (Ισραήλ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ( executive M.B.A.) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1981.

Αντώνης Καραδελόγλου - Γενικός Διευθυντής
Χημικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών. Ανήκει στο στελεχιακό δυναµικό του Οµίλου της ΒΙΟΧΑΛΚΟ Α.Ε. από το 1985. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2010.

Μιχαήλ Σαμωνάς - Οικονομικός Διευθυντής
Πτυχιούχος Εφαρμοσμένης Λογιστικής από το Πανεπιστήμιο του Oxford Brooks και Φυσικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Masters of Business Administration (M.B.A.) από το Πανεπιστήμιο του La Verne και Διδακτορικού τίτλου (Ph.D.) από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών του Πανεπιστήμιου του Surrey (Ην. Βασίλειο). Είναι πιστοποιημένος από την επαγγελματική ένωση ορκωτών λογιστών της Αγγλίας (ACCA). Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2004.

Ηλίας Ναάρ - Διευθυντής Προμηθειών
Πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων Masters και Ph.D. (διδακτορικό) σε Θεωρητική Πυρηνική Φυσική από το University of Manchester (Ηνωμένο Βασίλειο). Εργάζεται στη Εταιρεία από το 1995.

Πάρις Παπαγεωργίου - Διευθυντής Λογιστηρίου
Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1993.

Χρήστος Μαγκλάρας -  Διευθυντής Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Έχει διατελέσει διευθυντής παραγωγής και διευθυντής πωλήσεων σε εταιρίες χαλυβουργικών προϊόντων και διευθυντής παραγωγικών συγκροτημάτων εταιριών με διεθνή παρουσία. Έχει επαγγελματική εμπειρία πέραν των 30 ετών. Εργάζεται στην εταιρία από το 2016.

Αλέξης Καπιτσαλάς - Διευθυντής Πληροφορικής
Πτυχιούχος (Β.Α.) του τμήματος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Stirling και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Masters (M.sc) in Computing Science από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2003.

Δημήτριος Καραμπέτσος  - Διευθυντής Πωλήσεων
Πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός από το Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (από Ε.Ε.Δ.Ε.). Έχει προϋπηρεσία στην ΕΡΛΙΚΟΝ ΑΒΕ του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2007.

Ελένη Νικολάντου - Eσωτερική Ελέγκτρια
Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Επαγγελματικού Τίτλου Κατάρτισης Ελεγκτών -Λογιστών από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών- Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ).  Εργάστηκε από το 2000 μέχρι το 2005 στην εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Grant-Thornton, όπου αποχώρησε με τον βαθμό του Επίκουρου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. Εργάζεται στην Eταιρεία από το 2005.