Η εμπειρία στον χάλυβα

Ηγέτης στην μεταποίηση χαλυβουργικών προϊόντων

Από το 1931

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Όραμα και Στόχοι

Να παραμείνουμε πρώτοι στην Ελληνική αγορά του χάλυβα και να αποκτήσουμε, μέσα στην επόμενη πενταετία, περίοπτη θέση στην αγορά των Βαλκανίων. Να έχουμε την προτίμηση των πελατών μας επειδή κατανοούμε τις ανάγκες τους και ανταποκρινόμαστε άμεσα σ' αυτές, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Η Εταιρεία

Η ΣΙΔΜΑ Α.Ε. αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και βιομηχανικής μεταποίησης χαλυβουργικών προϊόντων και λειτουργεί ολοκληρωμένα κέντρα εξυπηρέτησης και επεξεργασίας χάλυβα (Steel Service Centers) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ΣΙΔΜΑ διαθέτει μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο. Βασικές αρχές της εταιρείας αποτελούν, από την ίδρυση του Ομίλου το 1931, η ευελιξία, η συνέπεια και η ανάπτυξη μακρόχρονων δεσμών με τους πελάτες και τους προμηθευτές της..
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Κατάλογος Προϊόντων

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων, στις οποίες επικεντρώνονται η μεταποιητική και εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας, με βάση την τελική μορφή των προϊόντων, είναι: α) πλατεά προϊόντα, β) επιμήκη προϊόντα, γ) προϊόντα σωληνουργίας και δ) συρματουργικά προϊόντα. Η ΣΙΔΜΑ διατηρεί στρατηγικής σημασίας μετοχική σχέση και εμπορική συνεργασία με τον όμιλο ΣΙΔΕΝΟΡ, που αφορά στην αντιπροσώπευση προϊόντων του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Περιβάλλον

Η τήρηση των νομοθετικών απαιτήσεων και η προστασία του Περιβάλλοντος αποτελούν μέρος της Επιχειρηματικής Στρατηγικής της ΣΙΔΜΑ. Η εταιρεία συμμετέχει στο συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης των συσκευασιών και των άλλων προϊόντων - που προβλέπεται απο τον Ν.2939/01 ( ΦΕΚ 179/Α/01) - της Εταιρείας " ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Α.Ε. ".
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Η ΣΙΔΜΑ Α.Ε. αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και βιομηχανικής μεταποίησης χαλυβουργικών προϊόντων και λειτουργεί ολοκληρωμένα κέντρα εξυπηρέτησης και επεξεργασίας χάλυβα (Steel Service Centers) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ΣΙΔΜΑ διαθέτει μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο. Βασικές αρχές της εταιρείας αποτελούν, από την ίδρυση του Ομίλου το 1931, η ευελιξία, η συνέπεια και η ανάπτυξη μακρόχρονων δεσμών με τους πελάτες και τους προμηθευτές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

28 Αυγούστου 2020
26 Φεβρουαρίου 2020
24 Φεβρουαρίου 2020
24 Φεβρουαρίου 2020
Copyright © 2021 ΣΙΔΜΑ Α.Ε. All Rights Reserved. Designed By Msensis